Πρόσφατα Νέα

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Ο τελικός της ντροπής διαλύει και την ομάδα ΔΕΛΤΑ;

Υπό διάλυση φαίνεται ότι βρίσκεται η ομάδα ΔΕΛΤΑ, μετά από τις καταγγελίες οδηγού λεωφορείου για επίθεση που δέχθηκε από τους άνδρες της..... Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου 250, από τους συνολικά 310 που υπηρετούν στην ομάδα ΔΕΛΤΑ, μεταξύ των οποίων και αξιωματικοί, φέρονται να έχουν περάσει το «κατώφλι» της γραμματείας της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να υποβάλλουν παραίτηση και να μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες, καθώς θεωρούν πως δεν τους κάλυψε η ηγεσία για τα χθεσινά γεγονότα.

Ωστόσο, στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κάνουν λόγο για κίνηση εντυπωσιασμού υποκινούμενη από συνδικαλιστές.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τον αγώνα του τελικού Ατρόμητος – ΑΕΚ, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ από τις Σέρρες πέρασε από τη Λ. Αλεξάνδρας, την ώρα που υπήρχε ένταση μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Ο οδηγός του λεωφορείου ισχυρίστηκε πως άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ έσπασαν το τζάμι του οχήματος και τον χτύπησαν, ενώ δύο άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ, που συνόδευαν το λεωφορείο φέρεται να επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του οδηγού, αναζωπυρώνοντας την κόντρα μεταξύ των ομάδων ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ και ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ.

Το δρόμο προς το κρατητήριο όπου και παρέμειναν όλη τη νύχτα πήραν οι αστυνομικοί που φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα οι οχτώ κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η έρευνα συνεχίζεται, η δικογραφία έχει σταλεί στην Εισαγγελέα για εξέταση και ο "εμφύλιος" στην ΕΛΑΣ, δείχνει ότι μόλις άρχισε....newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου