Πρόσφατα Νέα

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σύλληψη ιδιοκτήτη καφενείου για παράνομα στοιχήματα

«Επιχείρηση» παράνομου στοιχήματος είχε φτιάξει ένας 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, μέσα στο κατάστημα, στην περιοχή Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Ο άντρας συνελήφθη, ενώ αναζητείται από την αστυνομία ο 47χρονος συνιδιοκτήτης.... Το καφενείο είχε μετατραπεί, υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π., σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν σε πελάτες η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μαζί με άλλα πειστήρια (κουπόνια στοιχήματος, αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού, κ.α) κατασχέθηκαν. Όπως αποκαλύφθηκε σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ ο καταζητούμενος συνιδιοκτήτης είχε και στο παρελθόν συλληφθεί, στο ίδιο κατάστημα, για παράνομο στοίχημα.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου «περί Ρύθμισης θεμάτων ΟΠΑΠ» και άλλων συναφών διατάξεων. Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.




tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου