Πρόσφατα Νέα

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

309 εκατ. ευρώ οι ζημίες των έντεκα ΠΑΕ που μετέχουν στη Super League

«Είναι ανεπίτρεπτο να περικόπτονται επιδόματα, μισθοί και συντάξεις, να διώκονται μικροοφειλέτες για ελάχιστα ποσά και στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να επικρατεί χάος, σπατάλη, γκλαμουριά και οφειλές εκατομμυρίων προς το Δημόσιο, όχι μόνο να λιμνάζουν χρόνια αλλά και κάποιοι .... να ισχυρίζονται πως θα πρέπει και να χαριστούν».

Το αυτονόητο έναντι του παραλογισμού που επικρατεί στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τις συσσωρευμένες ζημίες των έντεκα ΠΑΕ που έχουν σταθερή παρουσία στη Super League τα τελευταία χρόνια να αγγίζουν τα 309 εκατομμύρια ευρώ, επεσήμαναν με ερώτησή τους πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οι Π.Κουρουμπλής, Π.Στασινός και οι κυρίες Όλγα Ρενταρή, Χ.Κεφαλίδου κα Νάντια Γιαννακοπούλου.

Διερωτώνται μάλιστα πως ενώ το 2010 είχαν έσοδα 145 εκατομμυρίων ευρώ εντούτοις οι ζημιές τους ανήλθαν σε 62,5 εκατομμυρίων ευρώ. «Η κατάσταση», σημειώνουν, «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα».

Οι ερωτώντες καλούν την πολιτεία να αντιμετωπίσει άμεσα και με όποιο κόστος την τυφλή βία και τη διαφθορά στα γήπεδα και κυρίως, να εισπράξει τα χρέη των ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου