Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Εκαναν φτερά» τα βιβλία με τις υπογραφές για το λιμάνι


Αυτό κι αν είναι από τα… άγραφα και τα πλέον αξιοπερίεργα. Έκαναν «φτερά» βιβλία με υπογραφές για την παράδοση στην πόλη του παραλιακού μετώπου, από το ειδικό περίπτερο της πλατείας Γεωργίου... Όλα συνέβησαν προχθές το μεσημέρι, στο περίπτερο που έχει στηθεί στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας της Πάτρας προκειμένου να απευθύνονται όσοι Πατρινοί το επιθυμούν για να βάζουν την υπογραφή τους υπέρ του κινήματος που αποσκοπεί στην απόδοση της λιμενικής ζώνης στην πόλη.
Στο περίπτερο εμφανίστηκε ένας άνδρας νεαρής ηλικία και πλησίασε αυτόν που βρισκόταν στο περίπτερο έχοντας αναλάβει να δίνει τα βιβλία στους περαστικούς προκειμένου να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και να βάζουν την υπογραφή τους. Του ανέφερε ότι τον… έστελνε ο εκ των ιδρυτών της κίνησης Νίκος Τζανάκος και του είπε ότι έπρεπε να του παραδώσει τα βιβλία με τις υπογραφές προκειμένου να τα μεταφέρει στον κ. Τζανάκο. Ο άνθρωπος που ήταν στο περίπτερο απάντησε ότι δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία της συγκέντρωσης των υπογραφών καθώς ήταν ακόμα νωρίς και περνούσε πολύς κόσμος από την πλατεία.
Όμως ο νεαρός τον έπεισε λέγοντάς του ότι οι υπόλοιπες υπογραφές μπορούσαν να μπαίνουν σε άλλους καταλόγους ενώ εκείνος θα πήγαινε τους ήδη συμπληρωμένους στον υπεύθυνο της κίνησης. Έτσι τους παρέλαβε κι έφυγε. Όταν, όμως, ενημερώθηκε τόσο ο κ. Τζανάκος, όσο και οι υπόλοιποι που έχουν πρωτοστατήσει στη δημιουργία του κινήματος για τη διεκδίκηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας κυριολεκτικά… έπεσαν από τα σύννεφα. Ειδικά ο πρώτος, ο οποίος ουδέποτε είχε ζητήσει από κάποιον να του μεταφέρει τους φακέλους με τα βιβλία των υπογραφών!

Υπόθεση γεμάτη μυστήριο…

Όπως ήταν φυσιολογικό, από την πρώτη στιγμή η εξέλιξη θορύβησε τα μέλη της κίνησης και ομολογουμένως πρόκειται για μία μυστηριώδη περίπτωση. Ποιος, άραγε, και γιατί να μπήκε στη διαδικασία να βάλει χέρι στα βιβλία των υπογραφών για το λιμάνι της Πάτρας; Πρόκειται για κακόγουστη φάρσα ή για κάποιο λάθος; Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν ήταν κι αυτό του όντως κάποιος να ήθελε να πάει τους φακέλους στον κ. Τζανάκο αλλά να το… ξέχασε και να το κάνει στο διάστημα που ακολουθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόκειται για μυστήριο. Ειδικά όταν μιλάμε για τρία βιβλία που αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι περιλαμβάνουν …χιλιάδες υπογραφές δημοτών με τα ονοματεπώνυμα και τα τηλέφωνά τους.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου