Πρόσφατα Νέα

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

ΣΚΑΪ και κυβέρνηση πετάνε λάσπη στους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Η κυβέρνηση μαριονέτα τολμά και «καταγγέλλει», ότι το κίνημα των «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» έπαιρνε «χορηγίες» από το Επιμελητήριο Πιερίας. Ξέρετε πόσα χρήματα ήταν αυτές οι περιβόητες χορηγίες;
1.734,30 ευρώ για την εκτύπωση διάφορων εντύπων και πανό
131,99 ευρώ για γεύμα οκτώ ατόμων την ημέρα της κατάληψης των διοδίων
1.131,60 ευρώ για διανομή φυλλαδίων για την κατάληψη των διοδίων
98,15 ευρώ για προμήθεια γιλέκων ασφαλείας για την κατάληψη των διοδίων

ΣΥΝΟΛΟ: 3.096,04 ευρώ.... Μάλιστα, ο υφυπουργός της (ανύπαρκτης) Ανάπτυξης και της (μηδαμινής) Ανταγωνιστικότητας, με επείγουσα επιστολή προς τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, παρέπεμψε για έλεγχο νομιμότητας και για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες, τις τέσσερις αποφάσεις – χορηγίες του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Το όλο θέμα έχει αναδείξει σε σημαία του το κατοχικό κανάλι των νεοφιλελεύθερων αμερικανόδουλων δωσίλογων του ΣΚΑΪ, το οποίο «παινεύται» ότι έκανε και την αποκάλυψη! Το ίδιο ΣΚΑΪ που πιέζει την κυβέρνηση για πιο σκληρά μέτρα, πιστή εφαρμογή του Μνημονίου και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μάλιστα, για την κατασυκοφάντηση των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει επιστρατευτεί το πιο όμορφο παπαγαλάκι του νεοφιλελευθερισμού, η μέχρι προχθές κρατικοδίαιτη Πόπη Τσαπανίδου.

Βεβαίως, το ποσό των υποτιθέμενων χορηγιών είναι γελοίο, όταν μόνο για κινητά τηλέφωνα υπουργών της ανεπρόκοπης νεοσοσιαλφιλελεύθερης κυβέρνησης πληρώνουμε [ενδεικτικά]:
1. «Οικονομικός» ο Ανδρέας Λοβέρδος! Μόνο 1.442 ευρώ κινητό…
2. 4.344,10€ λογαριασμός σε κινητό της Μπιρμπίλη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!
3. 2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!

Ή, το χειρότερο, όταν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί δεν πληρώνουν διόδια και τα χρεώνουν στα δημόσια ταμεία. Δείτε εδώ: Μας λύθηκε η απορία: εμείς πληρώνουμε τα διόδια των κυβερνητικών!

Δεν είδαμε όμως κανέναν υφυπουργό, υπουργό, ή άλλο «αρμόδιο» να ασχολείται με το σπάταλο κυβερνητικό σχήμα που συνεχίζει, εν μέσω κρίσης, να παρασιτεί εις βάρος του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού! Τρομερό το… έγκλημα του Επιμελητηρίου Πιερίας, σαμποτάζ στην κατοχική κυβέρνηση! Έδωσε 3.096,04 ευρώ στους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Και; Δημόσια Λεφτά δεν είναι; Στον αγωνιζόμενο λαό τα έδωσε! Σε αυτούς που παλεύουν για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία τα έδωσε! Εάν τα έδινε για να πληρωθούν τα έξοδα παραστάσεως κανενός κηφήνα υπουργού, ή να εξοφληθεί ο λογαριασμός κινητού κανενός κρατικοδίαιτου κομματόσκυλου, φυσικά και ΔΕΝ θα υπήρχε θέμα!

Και τι νομίζετε ρε σούργελα του ΣΚΑΪ και εσείς οι υπόλοιποι νεοφιλελεύθεροι προπαγανδιστές; Ότι με αυτή σας την «αποκάλυψη» λασπώνετε τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ; Σιγά την αποκάλυψη! Αναίσχυντα μαϊμούδια του πιο ανθελληνικού και αντιλαϊκού παραληρήματος, προδότες της δημοκρατίας και της πατρίδας, δεν αργεί η ημέρα που ο κάθε ένας από εσάς θα κληθεί να πληρώσει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του στο λαό! Συνεχίστε να προκαλείτε…

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον ΣΚΑΪ, στον κύριο Αλαφούζο -εξαιρετικά- και στα παπαγαλάκια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου