Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Δημοτικοί «μπάτσοι» του Πειραιά έδειραν πολίτη!


Με μεγάλο κόπο κατάφερε η δημότης Πειραιά κ. Ελένη Σταματάκη και ο ηλικιωμένος περαστικός να στήσουν όρθια την κακοποιημένη και πεσμένη γυναίκα από την έξοδο της ράμπας των ΑΜΕΑ, έξω από το Δημαρχείο Πειραιά, όπου την έσυραν και την πέταξαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που φρουρούσαν το Δημαρχείο, στις 9 το πρωΐ, την Πέμπτη 28 Απριλίου.... Στην δίκαιη αγανάκτηση των παρισταμένων και των περαστικών, αλλά και στις διαμαρτυρίες του Αρχισυντάκτη της εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ», οι αστυνομικοί δικαιολόγησαν την πράξη τους λέγοντας «έβρισε το Δήμαρχο», ενώ κάποια νεαρά αστυνομικίνα συμπλήρωσε «μου επιτέθηκε».

Αποτρόπαιη και αδικαιολόγητη η πράξη να σέρνεται στο τσιμέντο μία μεγάλη και ανυπεράσπιστη γυναίκα σαν σακί με σκουπίδια και απορρίμματα.

Δυστυχώς οι αστυνομικοί κινήθηκαν απειλητικά και κατά του Αρχισυντάκτη της «ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ», κ. Γιάννη Κανατσέλη με φράσεις ανάρμοστες για δημόσιους λειτουργούς που είναι για την τήρηση της τάξης, όπως: «Η κωλοφυλλάδα σου» ή «γιατί πήρες φωτογραφίες εκβιαστή;».
Πιο τολμηρός ο επικεφαλής τους τον έπιασε από τα πέτα εκστομίζοντας φοβέρες για μηνύσεις, επιχειρώντας μάλιστα να καταστρέψει τη φωτογραφική μηχανή και τις φωτογραφίες.

Αυτό μόνο δεν είχαμε μέχρι τώρα δει στον Πειραιά και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το βιώσουμε και μάλιστα με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.

Άραγε ποια είναι η γνώμη του δήμαρχου κ. Β. Μιχαλολιάκου για αυτά τα «κατορθώματα» των δημοτικών αστυνομικών του;;;

Άραγε θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι «μάγκες» δημοτικοί αστυνομικοί που χειροδικούν πάνω σε αναπήρους ανθρώπους και νομοταγείς πολίτες;;;

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου