Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Συμμορία ανηλίκων πίσω από τις κλοπές στο Αγρίνιο

Εκτεταμένες  έρευνες σ όλη την Αιτωλοακαρνανία  κάνει η Αστυνομία για να εντοπίσει και να συλλάβει μια ομάδα ανήλικων και οριακά ενήλικων κακοποιών που έχουν γίνει πραγματικός «πονοκέφαλος» στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, όπου διαπράττουν απανωτές διαρρήξεις και κλοπές.

      Από  τις έρευνες που έχει κάνει  ως τώρα η Ασφάλεια, έχει εξακριβώσει  ότι πίσω από τα αλλεπάλληλα  κρούσματα κρύβεται μια συμμορία  τσιγγάνων ηλικίας από 15 ως 18 χρόνων, στην οποία συμμετέχουν σποραδικά και ορισμένοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, όπως ένας 29χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε την κλοπή τριών μετασχηματιστών αξίας 45.000 ευρώ από τον ΤΟΕΒ Οζερού!

      Άλλα  δύο μέλη της σπείρας, ένας  18χρονος και ένας 14χρονος συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες μετά την διάρρηξη σε ένα κτίριο με γραφεία στο κέντρο του Αγρινίου. Ωστόσο, πολλές υποθέσεις παραμένουν ακόμη ανεξιχνίαστες, ενώ τουλάχιστον άλλοι δέκα συνεργοί τους εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι και να συνεχίζουν την δράση τους.

 «Φορτωμένο» με ναρκωτικά εντοπίστηκε στο κέντρο της Λαμίας ένας ανήλικο αγόρι. Πρόκειται για έναν 17χρονο που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, όταν σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 25,9 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου