Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Για κατάθεση οι δυο από τους τέσσερις υπόπτους για τον εμπρησμό στην τράπεζα «MARFIN»

Στην Κρατική Ασφάλεια προσήλθαν σήμερα, μαζί με τους δικηγόρους τους, όπου είχαν κληθεί για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, οι δύο από τους τέσσερις που προσήχθησαν την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση του εμπρησμού στο υποκατάστημα της MARFIN, στην..... οδό Σταδίου 20, πέρσι στις 5 Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 32χρονο που σύμφωνα με τη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ, φέρονται ως ύποπτοι για συμμετοχή στην ομάδα που πυρπόλησε την τράπεζα.

Και οι δύο παρέλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας για να τη μελετήσουν και πήραν παράταση για μεθαύριο Σάββατο, προκειμένου να δώσουν τις ανωμοτί καταθέσεις.

Την ώρα που βρίσκονταν στην Ασφάλεια οι δύο, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περίπου 100 άτομα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση συμπαράστασης, χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Αύριο έχουν ραντεβού στην Κρατική Ασφάλεια για ανωμοτί καταθέσεις οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ύποπτοι και συγκεκριμένα ένας 36χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην ομάδα που προξένησε φθορές στο βιβλιοπωλείο Ιανός και ένας 27χρονος, υπήκοος Καζακστάν, που φέρεται ότι ήταν στην ομάδα που ευθύνεται για τον εμπρησμό της Marfin.


tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου