Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Αστυνομικοί εμπλέκονται σε υπόθεση σωματεμπορίας;

Αναστάτωση στη Λαμία

Μπορεί οι τρεις κατηγορούμενοι, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για την υπόθεση της σωματεμπορίας στη Λαμία, να αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο η κατάθεση της Ρωσίδας, αλλά και άλλων μαρτύρων έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού σύμφωνα με.... πληροφορίες του LamiaReport, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται αστυνομικοί.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Γενικός Διευθυντής Στερεάς και το Αρχηγείο, δόθηκαν εντολές η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και την υπόθεση ερευνά και το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ . Από την επόμενη μέρα μάλιστα, δύο αστυνομικοί μετακινήθηκαν, ο ένας στο Δομοκό και ο άλλος στην Αμφίκλεια.

Οι καταθέσεις εμπλέκουν και άλλους δύο ένστολους, που δεν κατονομάζονται, ενώ οι τρεις κατηγορούμενοι, που φέρονται ως σωματέμποροι, μήνυσαν τη Ρωσίδα και τον έναν από τους αστυνομικούς, που φέρεται να είναι γνωστός της και να την παρακίνησε να πάει στην Αστυνομία και να κάνει την καταγγελία, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του Αιόλου...newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου