Πρόσφατα Νέα

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σκοτώθηκε ο γιος και τρία εγγόνια του Καντάφι,από ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό!

Το ΝΑΤΟ χτύπησε την οικία του Καντάφι!

Ο ηγέτης της Λιβύης M.Καντάφι επέζησε του βομβαρδισμού του ΝΑΤΟ αλλά ο νεώτερος γιος του ..... και τα τρία εγγόνια του σκοτώθηκαν ,δήλωσε εκπρόσωπός του.
Ο Καντάφι και η σύζυγός του ήταν στο σπίτι τους στην Τρίπολη του μαζί με τον 29 χρονο γιο τους, Σαΐφ , όταν χτυπήθηκαν... από τουλάχιστον τρεις πυραύλους από ένα πολεμικό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το λίβυο εκπρόσωπο Moussa Ibrahim."Ο ηγέτης μας και η σύζυγός του είναι σε καλά», δήλωσε . "Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του αδελφού Σαΐφ , 29 ετών, και των τριών εγγονιών του ηγέτη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.Ο Σαΐφ ήταν ο έκτος γιος του Καντάφι. Είχε περάσει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ διαβεβαίωνε ότι στόχος δεν είναι η φυσική εξόντωση του Καντάφι."Θέλουμε απλά να καταλάβει ότι ο πόλεμος έχει φθάσει στη πόρτα του",έλεγε. Ο βομβρδισμός του σπιτιού του όμως δείχνει ότι το ΝΑΤΟ προφανώς επιδιώκει τον θάνατο του Καντάφι,για να βγει από το αδιέξοδο της Λιβύης. Αυτή τη φορά έφθασε κοντά,αλλά θύμα ήταν ο γιός του και τρία μικρά παιδιά,εγγόνια του συνταγματάρχη.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου