Πρόσφατα Νέα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το μικρό... φάντασμα στο λιβάδι!

Η Shannon D' Arcy ήταν στο λιβάδι, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το σπίτι της, στη περιοχή Somerset, στην Evercreech της Βρετανίας.... Αντικρίζοντας μια αγελάδα να φροντίζει το νεογέννητό της, έτρεξε να πάρει την φωτογραφική της κάμερα και να απαθανατίσει την ωραία εικόνα.

Όταν μετά από μήνες αποφάσισε να εκτυπώσει τη φωτογραφία για να την τοποθετήσει στο δωμάτιο της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Μπροστά από το αγαπημένο ζώο, εμφανίστηκε η μορφή ενός μικρού αγοριού!

"Ξέρω πολύ καλά ότι την ημέρα εκείνη δεν υπήρχε κανείς στο χωράφι!", δήλωσε συγκλονισμένη η Shannon σε τοπική εφημερίδα. Το γεγονός την αναστάτωσε τόσο πολύ που ξεκίνησε μία προσωπική έρευνα για να ανακαλύψει ποιο μπορεί να ήταν το αγόρι που το "φάντασμά" του αποτυπώθηκε στη φωτογραφία.

Βρήκε ότι δυο αδελφάκια πριν πολλά χρόνια είχαν καεί ζωντανά, όταν είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε το σπίτι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το χωράφι. Το δυσάρεστο γεγονός εκτυλίχθηκε στα τέλη του 19 αιώνα και η Shannon είναι βέβαιη πως από τότε οι αδικοχαμένες παιδικές ψυχές τριγυρνούν στο μέρος που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν!

Προσωπική μας -ταπεινή- άποψη: το "φάντασμα" του αγοριού στο λιβάδι είναι πολύ "ζωντανό" για να είναι αληθινό! Ή μήπως όχι;

Πηγή: pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου