Πρόσφατα Νέα

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Το «ηφαίστειο Αθήνα» εξερράγη!

Από καιρό έβραζε το ηφαίστειο στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν φανερό ότι απλά χρειαζόταν μια σπίθα για να ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ κατοίκων και εμπόρων – επαγγελματιών του κέντρου της Αθήνας με τους χιλιάδες αλλοδαπούς που ουσιαστικά έχουν μετατρέψει σε δικό τους γκέτο την περιοχή από Άγιο Παντελεήμονα – Αχαρνών – Ομόνοια μέχρι Γκάζι και Κεραμεικό.... Και ήρθε αυτή η άγρια και κτηνώδης δολοφονία του υποψήφιου πατέρα με πισώπλατες μαχαιριές για να γίνει η μεγάλη έκρηξη. Μπήκαν στο χορό και οι φασίστες – άλλο που δεν ήθελαν, ευκαιρία ζητούσαν να ξεσπάσουν όλο το άρρωστο μίσος τους κατά των αλλοδαπών.

Αλλά πόσοι είναι αυτοί οι κουρεμένοι κρυπτοναζί που κυνηγάνε τώρα στο κέντρο της Αθήνας τους μετανάστες;

Ούτε το 5% των αγριεμένων οργισμένων Αθηναίων που δεν μπορούν βράδυ να βγουν από τα σπίτια τους γιατί καραδοκεί ο πεινασμένος και χωρίς συνείδηση της αξίας της ζωής λαθρομετανάστης.

Ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης και εν μέρει ο σημερινός άφησαν και αφήνουν το κέντρο της Αθήνας στους ντόπιους και ξένους μακελάρηδες.

Και το Κράτος; Ποιο Κράτος; Αυτό που δεν μπορεί να μαζέψει τους χούλιγκανς στα γήπεδα;

Άρα τι; Τίποτα. Όσο κάθονται και είναι απλοί παρατηρητές των γεγονότων πρωθυπουργός, υπουργοί, δήμαρχοι και αστυνομία, καλύτερα όσοι έχουν σπίτια και μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας να τα μαζεύουν και να πηγαίνουν αλλού…

Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου