Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«Δεν Πληρώνω» στις κινητοποιήσεις για το παραλιακό μέτωπο

Η συντονιστική επιτροπή Νομού Αχαΐας του κινήματος « Δεν Πληρώνω», θα συμμετάσχει στην Πατραϊκή κινητοποίηση το πρωί της Κυριακής, για το παραλιακό μέτωπο..... Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του κινήματος αναφέρουν:

Η συντονιστική επιτροπή Νομού Αχαΐας του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» δηλώνει, ότι θα συμμετάσχει στην Πανπατραϊκή κινητοποίηση της Κυριακής 17-4 για το παραλιακό μέτωπο.

Η πολιτική της κυβέρνησης για χάρισμα της Δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών μας αγαθών στην ιδιωτική εκμετάλλευση μας βρίσκει απέναντι. Όπως λοιπόν έχουμε αναδείξει το ζήτημα των εθνικών δρόμων, έτσι με τη συμμετοχή μας θέλουμε να αναδειχτεί το ζήτημα του ξεπουλήματος των λιμανιών, των αεροδρομίων και οποιουδήποτε άλλου δημοσίου περιουσιακού στοιχείου στους ιδιώτες.

Θεωρούμε χρέος όλων των Πατρινών πολιτών να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη κινητοποίηση. Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» αποδεικνύει στη πράξη πως όταν το δίκιο το υπερασπίζεται ο λαός και πρωταγωνιστής είναι αυτός αποκαλύπτονται οι βρώμικες συμβάσεις , ο ρόλος των κυβερνώντων και μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα..

Κάτω από την πίεση του κόσμου, σήμερα η κυβέρνηση συζητάει μείωση των τιμών των διοδίων, εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι την κατάργηση τους και την δημιουργία ασφαλούς και χρήσιμου εθνικού δικτύου.

Την Κυριακή πρέπει να σταλεί το πρώτο ηχηρό μήνυμα ότι η Πάτρα και οι πολίτες της δεν θα δεχτούν κανέναν εκβιασμό από κυβέρνηση και τρόικα για τα 50 δις και ότι δεν διαπραγματεύονται την ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο που βρίσκεται μέχρι σήμερα το λιμάνι.

Τόσα χρόνια η Πάτρα έμοιαζε με μια φυλακισμένη πόλη από τα κάγκελα του λιμανιού, τώρα που το λιμάνι θα μεταφερθεί στις νέες εγκαταστάσεις δεν θα επιτρέψουμε να δοθεί χαριστικά στις πολυεθνικές για να χτίσουνε την δική τους ανάπτυξη που θα είναι για την πόλη τα νέα κάγκελα που θα συνεχίσουν να την κρατάνε φυλακισμένη απαγορεύοντας την πρόσβαση της στο παραλιακό μέτωπο. ουμε να αναδειχτεί το ζήτημα του ξεπουλήματος των λιμανιών, των αεροδρομίων και οποιουδήποτε άλλου δημοσίου περιουσιακού στοιχείου στους ιδιώτες.

Θεωρούμε χρέος όλων των Πατρινών πολιτών να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη κινητοποίηση».



tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου