Πρόσφατα Νέα

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Απόψεις: "Παραδώστε την Αθήνα στους λαθραίους, να τελειώνουμε"!

Τέλος φαίνεται να μην έχει η ανομία που βασιλεύει στην περιοχή της Κυψέλης. Αυτή την φορά στην ΑΣΟΕΕ είχαμε και πάλι τα γνωστά επεισόδια. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αστυνομικών επιχείρησε να ελέγξει τους λαθρέμπορους που έχουν απλωμένα τα σεντόνια με την πραμάτεια τους, μπροστά στο κτήριο του Πανεπιστημίου ... Αυτοί μπήκαν στο "άσυλο" και με την βοήθεια - όπως αναφέρουν οι πηγές - αντιεξουσιαστών και αριστεριστών επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με πέτρες και ξύλα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ανάλογα επεισόδια είχαμε και στο παρελθόν με τραυματισμούς μάλιστα μελών της δημοτικής αστυνομίας, τα οποία μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο, αλλά και σπασμένα περιπολικά οχήματα της αστυνομίας. Αυτό που αναρωτιόμαστε πλέον, είναι όχι το γιατί οι λαθρομετανάστες μπορούν και ...
χρησιμοποιούν το "άσυλο" για να προστατεύουν τις παρανομίες τους - αφού πλέον αυτό είναι κοινός τόπος για όλους όσους έχουν καλές σχέσεις με την μαφία των αντιεξουσιαστών - αλλά γιατί οι αστυνομικοί επιμένουν να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις, οι οποίες τους γελοιοποιούν.

Ας πούνε "δεν πάμε" εάν τους στέλνουν. Από το να πάνε και να τρώνε ξύλο από τους αφρο-ασιάτες που κατοικοεδρεύουν στο άσυλο, καλύτερα να μην πάνε καθόλου.

Ας βγει και ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, να δηλώσει ότι οι περιοχές γύρω από τα πανεπιστήμια αλλά και όσες περιοχές υπάρχουν μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών είναι "εκτός ορίων" για την ελληνική αστυνομία και γενικότερα εκτός νόμου.

Να ξέρουν όλοι τι έχουν να αντιμετωπίσουν και να μην χρειάζεται να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Γιατί και αυτή την στιγμή αυτό ακριβώς γίνεται. Κουμάντο στις συγκεκριμένες περιοχές δεν κάνει το ελληνικό κράτος αλλά μία τραγικά μικρή μειοψηφία αριστεριστών και ένας τεράστιος όγκος αλλοδαπών, οι οποίοι καταλύουν στην πράξη τους ελληνικούς νόμου.

Ας ασχολούνται με τις κλήσεις και τις ... κατασχέσεις οι υπάλληλοι του ελληνικού κράτους και όχι να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη, αφού ούτως ή άλλως δεν τα καταφέρνουν.
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου