Πρόσφατα Νέα

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Έκλεψαν σχάρες φρεατίων αξίας 15.000 ευρώ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών Ελλήνων, ηλικίας 31, 30 και 37 ετών, κατηγορούμενων για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος..... Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 20-5-2011 στην περιοχή Ζ.Ε.Π. Κοζάνης συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης δύο εκ των ανωτέρω, διότι σε έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά καλύμματα φρεατίων και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ανωτέρω καλύμματα φρεατίων, τα είχαν αφαιρέσει την ίδια ημέρα από την αποθήκη της Δημοτικής Επιχείρησης Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω:
α) είχαν αφαιρέσει από την ίδια αποθήκη σε προγενέστερο χρόνο 17 καλύμματα φρεατίων, τα οποία και πούλησαν έναντι χρηματικού ποσού στον τρίτο δράστη, ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου και
β) από το Φεβρουάριο του 2009 έως και τον Μάρτιο του 2011 αφαίρεσαν σταδιακά από μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους (76) καλύμματα φρεατίων και (95) μεταλλικές σχάρες φρεατίων, συνολικής χρηματικής αξίας (15.000) ευρώ, ιδιοκτησίας της προαναφερόμενης Δημοτικής Επιχείρησης.

Τα ανωτέρω τρία καλύμματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Από την Υπηρεσία μας ερευνάται η συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων εγκλημάτων. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Κοζάνης.

ΠΗΓΗ: kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου