Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δεν μπορούσε να χωνέψει τα «φρουτάκια»

Είχε υποβάλει παραίτηση ο Παπακωνσταντίνου

Ένα πολύ σοβαρό θέμα σε σχέση με τον υπουργό Οικονομικών κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την απόρριψη του σχεδίου νόμου για τον ηλεκτρονικό τζόγο, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Γ. Παπανδρέου. .... Όπως υποστηρίζουν παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός έκρινε ότι δεν θα μπορούσε να σταθεί ύστερα από το μπαράζ επικρίσεων που δέχθηκε για ένα σχέδιο το οποίο είχε συζητηθεί δύο φορές στο υπουργικό συμβούλιο, είχε εγκριθεί και είχε περάσει από τη διαδικασία της διαβούλευσης.

Οι πληροφορίες για παραίτηση, τις οποίες μεταφέρει σήμερα η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ενισχύθηκαν από τη του Γ. Παπακωνσταντίνου «αυτή η κατάσταση με ξεπερνάει».

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι ο υπουργός ζήτησε να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο και ότι ο πρωθυπουργός τον έπεισε να μείνει στη θέση του.

Πάντως, οι ίδιες πηγές παραδέχονται ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή, ο Γ.Παπανδρέου να αναγκαστεί να «θυσιάσει» τον υπουργό του για να εκτονώσει το κλίμα. Όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε πολιτικό και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συγκαταλέγεται «στους κινδύνους του επαγγέλματος».

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου