Πρόσφατα Νέα

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Συνέντευξη – βόμβα Ψωμιάδη που ετοιμάζει μηνύσεις!


«Άκρως πολιτικό» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το θέμα της ενδεχόμενης έκπτωσηςτου από Περιφερειάρχης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Karfitsa». Λέει «δεν αρέσω στο κράτος των Αθηνών», είναι αποφασισμένος να συνεχίσει «μέχρι την τελική δικαίωση» και προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Μιχάλη Τρεμόπουλου. Διαβάστε τη συνέντευξη…

-Κύριε Ψωμιάδη, υπάρχει πολιτικό θέμα με την ενδεχόμενη έκπτωσή σας;
«Οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Βρέθηκε ο ένοχος των σκανδάλων. Η κάθαρση ξεκίνησε!!! Κοιτάξτε, ο κ. Καρατζαφέρης και ο κ. Καμμένος την χαρακτήρισαν πολιτικό πραξικόπημα. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι άκρως πολιτικό. Η προσπάθεια να με φιμώσουν δεν είναι χθεσινή. Δεν αρέσω στο κράτος των Αθηνών. Δεν αρέσει και δεν βολεύει που μιλάω για τη Μακεδονία μας όταν κάποιοι θέλουν να κλείσει το θέμα ξεπουλώντας το όνομά μας. Δεν αρέσει και δεν βολεύει που μιλάω κατά του μνημονίου που φέρνει δυστυχία στο λαό. Αλλά κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι θα με κηρύξουν έκπτωτο και θα σωπάσω. Μεγάλο λάθος!»...... -Τι λέει η διαίσθησή σας για την περιπέτειά σας; Που θα καταλήξει;
«Εκείνο που ξέρω είναι ότι θα γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και εφόσον τελικά με θέσουν σε αργία, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση. Μέχρι να λάμψει η αλήθεια».

-Ποιοι κρύβονται πίσω από την προσπάθεια να χάσετε τη θέση σας;
«Ενοχλείται το σύστημα τα τελευταία χρόνια από τη φωνή μου. Δεν καταγγέλλω κανέναν κόμμα, παρά μόνο πρόσωπα του πολιτικού, αυτοδιοικητικού και δημοσιογραφικού χώρου που ορισμένοι -χρόνια τώρα- θέλουν να με εξοντώσουν. Θα σας πω μόνο ότι ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, κάποιοι δημιούργησαν κλίμα ότι θα με κηρύξουν έκπτωτο εν μέσω προεκλογικής περιόδου! Διαψεύστηκαν. Και τώρα, ενόψει της δίκης της 5ης Απριλίου, συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα και ορισμένοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου δημιούργησαν κλίμα πίεσης σε βάρος μου, προαναγγέλλοντας ακόμη και τη δικαστική απόφαση! Αλλά σας είπα: σε πείσμα όλων αυτών, θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία, για το μνημόνιο, για το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να έχει η διοίκηση απέναντι στον πολίτη».

-Ο κ. Τρεμόπουλος μίλησε πολύ σκληρά για σας αυτές τις μέρες…
«Δεν είναι η πρώτη φορά που παραφέρεται. Ξεπέρασε τα όρια και επιδόθηκε σε συκοφαντίες κρυμμένος πίσω από την ιδιότητα του ευρωβουλευτή. Όμως αυτή τη φορά δεν θα το αφήσω έτσι. Υπάρχουν και τα ανθρώπινα όρια. Εμείς δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια στο νομαρχιακό συμβούλιο εκδώσαμε ψηφίσματα συμπαράστασης όταν ο κ. Τρεμόπουλος βρέθηκε ποινικά διωκόμενος. Αλλά αυτή τη φορά θα καταθέσω μήνυση και αγωγή για να υπερασπιστώ την τιμή, το όνομά μου και την οικογένειά μου».

-Με τον κ. Σώκο, γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μιλήσατε; Τι σας είπε;
«Ο κ. Σώκος είναι προβληματισμένος. Έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πολιτικό ζήτημα».

-Τι σας είπε ο Γ. Καρατζαφέρης όταν ήρθε στο γραφείο σας; Σας ζήτησε να συστρατευθείτε μαζί του;
«Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για απαράδεκτο πολιτικό πραξικόπημα. Τον ευχαριστώ για τη στήριξη και την τροπολογία που κατέθεσε. Η παρουσία του κ. Καρατζαφέρη στο γραφείο μου είχε νόημα και για μένα και για τη δημοκρατία. Από κει και πέρα, δεν είναι ώρα για τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάτε ότι ανήκω στη ΝΔ».

-Συναντήσατε τον Αντώνη Σαμαρά. Τι σας είπε;
«Η ΝΔ στάθηκε στο πλευρό μου από την πρώτη ώρα. Ο πρόεδρος μου τηλεφώνησε πολλές φορές, ο Π. Καμένος και η κοινοβουλευτική ομάδα μίλησαν για «πραξικόπημα», η Διοικούσα, οι βουλευτές και ο Γ. Μιχελάκης έκαναν πολύ σκληρές δηλώσεις».

-Πως κρίνετε τη στάση του κ. Ραγκούση;
«Ο κ. Ραγκούσης κάνει τη δουλειά του. Όμως θα πρέπει να απαντήσει στο πολύ σοβαρό ερώτημα πώς, με αφορμή μια δικαστική απόφαση που αφορά την άσκηση των καθηκόντων μου για μια παράβαση 1.000 ευρώ ενός καρκινοπαθή που πέθανε με αθωωτικές αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων, που δεν ζημιώθηκε το Δημόσιο και ενήργησα με βάση τη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας, θα ακυρώσει τη λαϊκή ετυμηγορία του Νοεμβρίου».

-Οι συνάδελφοί σας Περιφερειάρχες σας τηλεφώνησαν;
«Όλοι οι συνάδελφοί μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή».

-Η πολιτική κίνηση – κόμμα που έχετε προαναγγείλει θα γίνει ή εξαρτάται από το αν σας κηρύξουν έκπτωτο;
«Ό,τι έχω πει μέχρι τώρα ισχύει στο ακέραιο. Το τι θα κάνω τελικά είναι θέμα προσωπικό. Ο κόσμος βράζει, μου ζητούν να μπω μπροστά, στα χωριά, στις πόλεις, στον απόδημο ελληνισμό. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά την Ελλάδα, την πατρίδα, την ορθοδοξία, τη Μακεδονία μας. Φτάνει πια! Δε θα σκύψουμε το κεφάλι! Όποια κίνηση γίνει θα είναι για το καλό της πατρίδας, της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά που είναι ο πρόεδρος και η κυρίαρχη δύναμη στην κεντροδεξιά. Στόχος μου η μεγάλη πατριωτική λαϊκή ενωμένη Κεντροδεξιά».

ΠΗΓΗ: tsiliadoros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου