Πρόσφατα Νέα

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

«Πάμε Ελλάδα» με φθηνά εισιτήρια

Αύξηση 15% εμφανίζουν τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους

Με περισσότερες µεγάλες πόλεις του εξωτερικού συνδέονται εφέτος οι σηµαντικότεροι τουριστικοί προορισµοί της χώρας χάρη κυρίως στις χαµηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες ... οι οποίες αυξάνουν τα δροµολόγιά τους και χρησιµοποιούν νέα αεροδρόµια. Ετσι όχι µόνο διευκολύνεται η πρόσβαση των ∆υτικοευρωπαίων στα τουριστικά θέρετρα αλλά και η χώρα γίνεται πιο προσιτή στους τουρίστες.

Ήδη τα πρώτα αποτελέσµατα είναι ορατά. Από τις αρχές Απριλίου πολλά ξενοδοχεία στην Κω «έχουν γεµίσει µόνο από τον κόσµο των low cost εταιρειών» αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω Μ. Χατζηµιχαήλ στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ». Συνολικά οι περισσότερες από 15 αεροπορικές εταιρείες χαµηλού κόστους που πετούν πλέον σε 22 ελληνικούς προορισµούς υπολογίζεται ότι θα πραγµατοποιήσουν την φετινή σεζόν πάνω από 15.000 δροµολόγια.

Σύµφωνα µε εκτιµήσεις, τα δροµολόγια είναι αυξηµένα κατά 15% σε σχέση µε το 2010, ενώ το 2012 αναµένεται να φέρει καλύτερα αποτελέσµατα, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 400 εκατοµµύρια επιβάτες διακινεί το σύνολο των low cost εταιρειών ετησίως στην Ευρώπη, από τα οποία η Ελλάδα καλύπτει ποσοστό κάτω του 1%.


ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου