Πρόσφατα Νέα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Συναγερμός στον Κορυδαλλό από ύποπτο δέμα


Πυροτεχνουργοί σπεύδουν στις φυλακές να εξετάσουν το ύποπτο πακέτο. Ιταλοί τρομοκράτες είχαν στείλει πριν λίγο καιρό πακέτο-βόμβα...... Νέο πακέτο-βόμβα στις φυλακές Κορυδαλλού; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει αυτή την ώρα την αντιτρομοκρατική.

Ήδη ομάδα πυροτεχνουργών σπεύδει στις φυλακές μετά από τηλεφώνημα που υπήρξε από τη διοίκηση των φυλακών, περί ύπαρξης στην αλληλογραφία ενός παρόμοιου φακέλου, με αυτό που είχε παραληφθεί στις 31 Μαρτίου κι εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο φάκελος πέρασε από το ειδικό μηχάνημα X-RAY που διαθέτει το σωφρονιστικό κατάστημα, όπως επίσης εάν «ανίχνευσε» συνδεσμολογία.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά, από την εξερεύνηση του φακέλου είχε βρεθεί προκήρυξη «ενσωματωμένη» σε ένα μικρό ρολό χαρτιού περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία. Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για προκήρυξη ανάληψης ευθύνης την οποία υπέγραφε η ιταλική οργάνωση «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Δίκτυο (FAI)».

Η προκήρυξη η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η αποστολή του παγιδευμένου φακέλου πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου