Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κόντρα Ντινόπουλου – Μπεγλίτη στη Βουλή με… «πράσινα» υποβρύχια και… πρωινάδικα!


Πόση μουσική χωράει στην πολιτική;
Αμέτρητη αν κρίνουμε από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι πολιτικοί μας σε κάθε ευκαιρία προκειμένου να αποτάξουν την καθιερωμένη ξύλινη γλώσσα και να έρθουν πιο κοντά στον.... λαό επιλέγοντας να πιάσουν στο στόμα τους ακόμη και τραγούδια πασίγνωστων συγκροτημάτων που έγραψαν ιστορία.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή Υπουργός Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και τον βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο. Ο δεύτερος έπιασε Beatles κατά την διάρκεια της ομιλίας του αλλά ο αναπληρωτής Υπουργός όχι μόνο δεν τσίμπησε αλλά και ενέταξε αυτού τους είδους τα… τσιτάτα στα λεγόμενα πρωινάδικα.

Ο κ. Ντινόπουλος επικαλούμενος το Yellow Submarıne των Beatles μίλησε για «πράσινα» υποβρύχια επισημαίνοντας με νόημα: «Τώρα που βουλιάζετε πολιτικά από το πράσινο υποβρύχιο πετάτε τον ύπαρχο. Για τον καπετάνιο θα δούμε. Είσαστε το κόμμα της μεταπολίτευσης που είστε συνδεδεμένοι με τα σκάνδαλα και πετάτε στη θάλασσα τα ιστορικά σας στελέχη».

«Να επαναφέρετε στην τάξη το βουλευτή σας που μιλάει για κρίσιμα εθνικά θέματα λες και αναφέρεται σε πρωϊνάδικο», ανταπάντησε ο Υπουργός αλλά ο βουλευτής της ΝΔ που ήθελε να έχει την τελευταία λέξη επανήλθε για να αντιπαρέλθει την φράση περί πρωϊνάδικών. «Κι αυτό γιατί έχω δει εσάς», είπε, «σε θλιβερούς μονολόγους στη κρατική τηλεόραση. Και σας θυμάμαι να δηλώνετε από το βήμα της Βουλής ότι από τους εξοπλισμούς χτίστηκαν περιουσίες χωρίς να μας πείτε ποιοι το έκαναν».

ΠΗΓΗ tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου