Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

«Πήρε μίζες ο Τσοχατζόπουλος»

Τι λέει ο εισαγγελέας του Μονάχου

Στην κορυφή της πυραμίδας των δωροδοκιών που έγιναν, ώστε το ελληνικό κράτος να επωμισθεί τη σκανδαλώδη σύμβαση τω γερμανικών υποβρυχίων, τοποθετεί ευθέως τον Άκη Τσοχατζόπουλο η Εισαγγελία του Μονάχου. Το σκεπτικό της απαγγελίας κατηγοριών εναντίον δύο πρώην στελεχών της κοινοπραξίας HDW/Ferrostaal εκδόθηκε στις 11 Απριλίου και παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο σημερινό φύλλο της Real News.... Στο εισαγγελικό έγγραφο, η πεποίθηση για εμπλοκή του πρώην υπουργού Άμυνας στη δοσοληψία των «ωφέλιμων πληρωμών» εκφράζεται ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές.

Στο όνομα του Α.Τσοχατζόπουλου γίνονται περισσότερες από δέκα αναφορές, ενώ τα στοιχεία που προστίθενται αποτελούν καταπέλτη ενάντια σε όσα έχει ισχυριστεί μέχρι σήμερα για την υπόθεση των υποβρυχίων το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που παραθέτει η εφημερίδα, «οι κατηγορούμενοι Χουν και Μούλενμπεκ αποδέχονταν τουλάχιστον ότι ένα μέρος του ποσού που ήταν να πληρωθεί στην Dolmarton ή την Wilberforce θα προωθείτο σε άτομα που λάμβαναν αποφάσεις στα εμπλεκόμενα υπουργεία και τις υπηρεσίες, ειδικότερα στον τότε υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Τσοχατζόπουλο».

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου