Πρόσφατα Νέα

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

«Όργιο» ατασθαλιών στην Τεχνόπολη


Πόρισμα καταπέλτης των ορκωτών λογιστών για τρύπα 478.000 ευρώ

Αδιαφανείς διαδικασίες και περιβάλλον διαχειριστικών παρεκτροπών στο οποίο δεν τηρούνταν καν οι φορολογικοί και διαχειριστικοί κανόνες στη χρήση των ταμειακών μηχανών διαπιστώνει, μεταξύ άλλων, το πόρισμα ορκωτών λογιστών που διενήργησαν ειδικό.... διαχειριστικό έλεγχο της λειτουργίας των κυλικείων της δημοτικής επιχείρησης «Τεχνόπολις» για το 2010.

Tο αποτέλεσμα αυτής της διαχείρισης ήταν, σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, να στερηθεί η «Τεχνόπολις» και κατ’ επέκταση ο δήμος Αθηναίων έσοδα, υπολογιζόμενα μόνον για το 2010, σε 478.000 ευρώ.

Ο δήμος Αθηναίων, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, θα προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, να αποδοθούν τυχόν ευθύνες και να διασφαλιστούν σε κάθε περίπτωση τα έννομα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών του.

Ο δήμος σημειώνει ότι η νέα διοίκηση της «Τεχνόπολις», μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της το Φεβρουάριο του 2011 και αφού διαπίστωσε ατασθαλίες στη διαχείριση των κυλικείων που είναι στην ευθύνη της δημοτικής επιχείρησης, έλαβε σειρά μέτρων με στόχο τη λειτουργία των κυλικείων σύμφωνα με τους κανόνες της χρηστής διαχείρισης.

ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου