Πρόσφατα Νέα

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

«Λύσανε» τις διαφορές τους με όπλα

Αιματηρή σύγκρουση έλαβε χώρα στον Κόκκινο Πύργο στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού στην Κρήτη ανάμεσα σε έναν 25χρονο και ένα 27χρονο.

Ο καβγάς που ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές, πήρε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.... όταν ο 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια του 27χρονου, ενώ δε δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει. Στην συνέχεια, η «μάχη» μεταφέρθηκε κοντά στο σπίτι του 27χρονου, ο οποίος κατάφερε να αρπάξει το ένα από τα δύο πυροβόλα όπλα, που βρίσκονταν στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του 25χρονου.

Αμέσως, ο 25χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο. Ωστόσο, σκάγια του όπλου τραυμάτισαν μια 37χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Με την σειρά του ο 27χρονος άρχισε να πυροβολεί με το όπλο, το φορτηγάκι του 25χρονου, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια θήκη περίστροφου, τα οποία είχε κρύψει ο 25χρονος σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας. Αντίθετα, ο 27χρονος παρέδωσε ο ίδιος το πιστόλι του.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου