Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Του έφεραν σκύλο… με πατάτες

Mόλις κατάλαβε ότι αυτό που είχε βάλει στο φούρνο του ήταν… σκύλος με πατάτες, τα «πήρε στο κρανίο», πέταξε το ταξί και έδιωξε άρον – άρον τους μετανάστες..... Ο λόγος για φούρναρη στην περιοχή του Ρίου. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες, όπως γράφει η εφημερίδα «Κόσμος». Κάποιοι μετανάστες πήγαν στο συγκεκριμένο φούρνο ένα… κακομοιριασμένο παλιό ταψί, στο οποίο είχαν βάλει κομμάτια κρέας και πατάτες.
Τον παρακάλεσαν να το ψήσει και το μεσημέρι θα επέστρεφαν να το παραλάβουν! Και αυτό έκαναν. Όμως όταν έφθασαν στο φούρνο, είδαν τον Πατρινό αρτοποιό «τσαντισμένο» γιατί, όπως τους εξήγησε… το αρνί δεν ψηνόταν με τίποτα! «Δεν κοκκινίζει, από πού το πήρατε;», τους ρώτησε, προσπαθώντας να τους εξηγήσει το πρόβλημα! Οι μετανάστες δεν καταλάβαιναν αυτό που τους έλεγε και ο φούρναρης ξεκίνησε… τη νοηματική! Και άρχισε να κάνει «μπεεε» για να τους εξηγήσει ότι το αρνί δεν ψήνεται με τίποτα! Όμως εκείνοι έδειξαν να απορούν με τα «βελάσματα» και άρχισαν… να γαβγίζουν! Εξηγώντας στο φούρναρη πως δεν ήταν αρνί αλλά σκύλος!

Και τότε έγινε το έλα να δεις! Ο φούρναρης έβγαλε το ταψί από το φούρνο και το πέταξε, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να βρίζει τους μετανάστες! Οι Αφγανοί άρχισαν να μαζεύουν ό,τι είχε πεταχτεί στο δρόμο, έβαλαν και πάλι τα κομμάτια του σκύλου στο ταψί και έφυγαν άρον – άρον!

ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου