Πρόσφατα Νέα

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τα σφηνάκια της κυβέρνησης


Αντί να ρίξουν φως στα υποβρύχια που γέρνουν, μάλλον στα σφηνάκια «υποβρύχια» πρόκειται να το ρίξουν οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο μεγαλύτερος αριθμός των οποίων εμφανίζεται πέρα για πέρα απαισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης της αγοράς των περίφημων υποβρυχίων, αλλά και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

«Δύσκολο θα αποδειχθεί ότι πρόκειται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Θα έχουμε ένα ακόμη Βατοπέδι χωρίς να οδηγηθούμε πουθενά. Μία από τα ίδια, δηλαδή…» ήταν τα λόγια που είπε βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος για τη βύθιση του… Β52!.... Ωστόσο, λίγο μετά τη χώνεψη του οβελία, η Βουλή καλείται να αποφασίσει αν θα πάει ή όχι σε Προανακριτική Επιτροπή, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε πρώτο πλάνο.

Για τους υπόλοιπους, τα δύο κόμματα συμφώνησαν ότι η υπόθεση πρέπει να… κλείσει! Και ταξίδεψαν αυτοί καλά και εσείς καλύτερα. Με 151 ψήφους υπέρ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Ωστόσο, και διαρροές να υπάρξουν για το κυβερνών κόμμα, δεν θα τις μάθουμε ποτέ, καθώς και η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού.

Μέχρι τότε όμως, οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήραν μια ανάσα μετά την αναβολή που έδωσε ο πρωθυπουργός στα νέα... φορομπηχτικά μέτρα, αναβάλλοντάς τα για μετά την Κυριακή του Θωμά.

«Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε τις Άγιες Μέρες το γιαούρτωμα στις περιφέρειές μας» είπε -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- κυβερνητικός βουλευτής.

Πάλι νηστικός βλέπω να μένει ο Πάγκαλος στα μεθεόρτια!.

Πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου