Πρόσφατα Νέα

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πωλείται τζιπ της ΔΕΗ… 230 ευρώ [φώτο]


Από φαντασία… άλλο τίποτα οι συνδικαλιστές της Πάτρας. Στην περίπτωση της ΔΕΗ ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΓΕΝΟΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος αποφάσισε να εφαρμόσει τη γνωστή ρήση «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»! Και επειδή η κυβέρνηση ξεπουλά τη ΔΕΗ με τίμημα πολύ μικρότερο από την πραγματική αξία της επιχείρησης, αποφάσισε να βάλει αγγελία στο Διαδίκτυο (στο μπλογκ των συνδικαλιστών) και να πουλά… ένα από τα τζιπάκια της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Στην αγγελία γράφει χαρακτηριστικά: «Πωλείται αυτοκίνητο λόγω ανάγκης… μόνο 230 ευρώ»! Και στη συνέχεια εξηγεί πως πρόκειται για ένα καινούργιο NISSAN X-TRAIL (μοντέλο 2010) με μόλις 4.500 χιλιόμετρα και με όλα τα κομφόρ! Για πληροφορίες έχει δώσει τηλέφωνα… της ΔΕΗ στην Αθήνα, όμως ο συντάκτης του κειμένου έχει βάλει και το όνομά του: «Θεόδωρος Κανελλόπουλος – πρόεδρος ΕΔΟΠ ΔΕΗ Πάτρα». Και στη συνέχεια επισημαίνεται: «Το αυτοκίνητο είναι νοικιασμένο από τη ΔΕΗ με τη μέθοδο leasing. Άρα δεν είμαστε ιδιοκτήτες για να το πουλήσουμε. Όπως δεν είναι ιδιοκτήτης της ΔΕΗ και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου που την εκποιεί για 400 εκατομμύρια ευρώ όταν η περιουσία της σύμφωνα με τα πάγια λογιστικά της στοιχεία ανέρχεται σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ και η πραγματική της πολύ περισσότερο».

Το «πράσινο μίλι»
Από την πλευρά τους, οι συνδικαλιστές της Ολυμπίας Οδού έφτιαξαν μία αφίσα εμπνευσμένοι από τη γνωστή χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, «Πράσινο Μίλι». Το «πράσινο μίλι» ήταν ο διάδρομος στον οποίον περπατούσαν οι μελλοθάνατοι σε φυλακή των ΗΠΑ μέχρι να οδηγηθούν στην ηλεκτρική καρέκλα. Όπως αναφέρουν στην αφίσα τους, στη δική τους κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The Green Mile» πρωταγωνιστούν η «Ολυμπία Οδός», οι τραπεζίτες και το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ guest star είναι ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Πού προβάλλεται η ταινία; Στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού από τις αρχές του 2011.



ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου