Πρόσφατα Νέα

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Συγκίνηση για την 14χρονη που έφυγε νωρίς


Παγκόσμια συγκίνηση στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι μιας 14χρονης μαθήτριας που χάθηκε άδικα όταν δοκίμασε ένα χάπι έκσταση..... Η Isobel Jones-Reilly ήταν μια πολλά υποσχόμενη μαθήτρια από ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον. Ανήκε στην «Γενιά του Myspace» και χρησιμοποιούσε τουλάχιστον επτά ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβαζε σχόλια για τα ναρκωτικά και τους celebrities. Έχει δημοσιεύσει επίσης δικες της φωτογραφίες με ηθοποιούς συμπεριλαμβανόμενου και του Russell Brand. Η πραγματική όμως ζωή ήταν σκληρή καθώς ένα χάπι έκσταση της έκοψε το νήμα της ζωής στα 14 της μόλις χρόνια.

Η νεαρή βρισκόταν σε ένα πάρτι τη Μεγάλη Παρασκευή με φίλους από το σχολείο όταν δοκίμασε το χάπι. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέχρι οι φίλοι της να καλέσουν το ασθενοφόρο έπαθε καρδιακή προσβολή και σταμάτησε να αναπνέει. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο St Mary’s Hospital, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός συγκλόνισε όλη την κοινότητα.

Οι φίλοι της τίμησαν τη μνήμη της 14χρονης κοντά στο σχολειό που πήγαινε. Άφησαν λουλούδια κάτω από ένα δένδρο και πέταξαν μπαλόνια στον αέρα. Ανέβασαν επίσης ένα βίντεο με στιγμές από τη ζωή της στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου